Køb for 350,00 kr. mere og få fri fragt.

Privatlivspolitik

Behandling af oplysninger
I forbindelse med salg fra hjemmesiden indsamler og behandler Prosyn.dk nogle personoplysninger om dig.
I denne privatlivspolitik beskrives hvad Prosyn.dk bruger dine personoplysninger til.

Typer af oplysninger
Når du køber et eller flere produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver på hjemmesiden. Det drejer sig om følgende typer af personoplysninger:

Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde og oplysninger om hvilke produkter du køber.

Selve betalingen og betalingsoplysninger håndteres udelukkende af NETS. Prosyn.dk kan kun se hvilken korttype der er brugt (om det er Visa, Dankort mm.)

Formål
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål for at kunne opfylde behandling af dit køb:

Levering af de produkter, du har bestilt.
Sende dig information om din levering.
Administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere.
Kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt.
Overholde lovkrav, herunder tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab.

Frivillighed
Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig, giver du personoplysningerne frivilligt. Du er ikke forpligtet til at give disse personoplysninger til os. Konsekvensen af ikke at give os personoplysningerne vil være, at vi ikke kan varetage formålene ovenfor.

Videregivelse af personoplysninger
Idet omfang det er nødvendigt, vil dine personoplysninger blive videregivet og delt med følgende modtagere:

NETS (Betalingsgateway)
Shopify (Webplatform)
Shipmondo (Fragtløsning)
Post Nord. (forsendelsespartner)
GLS (forsendelsespartner)

Opbevaringsperiode
Vi opbevarer personoplysninger om dig, så længe vi har behov for at varetage de overfor angivne formål og efterfølgende periode efter gældende lovgivning.

Dine rettigheder
Du har visse rettigheder efter gældende lovgivning, herunder retten til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte oplysninger, retten til at få slettet oplysninger.
Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefonnummer 53 70 43 33 eller skrive en mail til kundeservice@prosyn.dk