Køb for 450,00 kr. mere og få fri fragt.

Levering

Priser

Priser på levering starter ved 38,00 Kr.
Du vælger fragtløsning når du går til betaling.
Køber du varer for 450 kr. eller mere betaler vi fragten (Kun ved levering i Danmark).

Vi sender med PostNord og GLS

Når du går til betaling vil du blive bedt om at vælge forsendelsesmetode. Du kan vælge mellem GLS og PostNord og du kan vælge at få din pakke leveret på din hjemmeadresse eller til en pakkeboks i nærheden af dig. Vi anbefaler at du vælger pakkeboks hvis du er i tvivl om du er hjemme når budet kommer med din pakke.
Forsendelser til Norge håndteres af PostNord og leveres til Pakkeshop.
 
 

Hurtig afsendelse og levering

Du kan forvente at modtage dine varer inden for 1-3 hverdage.
Levering til Norge tager 3-5 hverdage.
Bestiller du varer på en helligdag vil dine varer blive afsendt førstkommende hverdag.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme, når posten kommer?

Er din pakke sendt med Postnord og har postbudet været forbi med din pakke uden held, afleveres en seddel i din postkasse, hvoraf det fremgår, hvilket posthus du kan afhente pakken hos. Du får din pakke udleveret på posthuset mod forevisning af pakkenummer og gyldig legitimation.

Track and Trace - Hvorfor kan jeg ikke følge min vare?

Dette kan skyldes, at pakken endnu ikke er modtaget hos vores transportør. Når pakken har fået en scanning af transportøren, er den mulig at følge. Dette sker typisk sidst på dagen for afsendelse. Prøv eventuelt senere på dagen igen.

Track and Trace - Min ordre står som leveret, men jeg har ikke modtaget den?

Din pakke befinder sig højst sandsynligt på dit lokale posthus. Postbudet kan have glemt (det sker dog sjældent) at lægge en pakkeseddel i din postkasse, eller sedlen kan også være bortkommet med reklamer eller lign.

Kontakt i dette tilfælde altid dit lokale posthus og hør om pakken evt. ligger hos dem. Hvis pakken ikke bliver hentet inden for den anførte frist (normalt 14 dage), sendes pakken retur. Vi vil altid kontakte dig, hvis vi modtager en pakke retur og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din forsendelse.